Március 15-én ismét sikerült egy kis botrányt kavarni. Pukli István és megvezetett társai, a Pukli kommandó, a Kossuth téren most azt követelték, hogy a kormány kérjen tőlük bocsánatot. A szám tátva maradt a meglepetéstől. Amikor elvették a 13. havi fizetésüket, meg se nyikkantak, most pedig, hogy 40%-os béremelést kaptak, lázadnak! Teszik ezt úgy, hogy álságos politikai céljaik elérése érdekében maguk előtt tolják a gyermekeket, mintha az ő érdekeik miatt zendülnének. Nem véletlenül írtam politikai célt, mert ez az! A bukott ellenzék hergeli, lázítja, uszítja a tanerők azon részét, akiket be tudnak csapni! Azt még úgy ahogy elfogadtam, hogy Gyurcsány beszédet mondott a Pilvaxban igen szerény érdeklődés mellett, de a Népszava ütős hírére már felkaptam a fejem. A Pukli félékkel egyetértő „művész” kockás kokárdát csinált és azt árulta. Évekkel ezelőtt, mikor a Fidesz az ellenállás jeleként biztatott, hogy mindenki hordja a kokárdát még egy hétig, ballibsiék a jelkép meggyalázásáról beszéltek. Most pedig a Pukli félék gyalázzák meg a 168 éves jelképünket!

Honnan a bátorság és a pimasz arrogancia, amivel ezek az emberek politikai céljaikra akár a nemzeti színeket is megbecstelenítik?

Népszaváék szerint zúgott a Kossuth tér a „Mocskos Fidesz!” felkiáltásoktól, csak érdekes módon, akik ott voltak, azok nem hallották. Világos, ha már hazudunk, hazudjunk nagyot. Igyekszik az ellenzék olyan látszatot kelteni, mintha a Fidesszel tömegek lennének elégedetlenek, pedig a valóság az, hogy épp ellenzékiekkel van tele a tömegek hócipője. A mocskos, kis manipulatív sározgatásuk és a sunyi hazugságaik hallatán mindenki vagy a Fideszre, vagy a Jobbikra szavaz, mert ezeket a hatalomba soha többé! Magam pedig remélem, előbb utóbb megjön a tanárok esze és befejezik azt a kezet marni, amelyik eteti őket! Elnézve a kockás kokárda színét, nekem beugrik az Államvédelmi Hatóság neve és az a politikai mocsok, amelyik megint elő akar mászni a pöcéből, ahová méltón került.