Ausztriában döntő fölénnyel nyert az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) színeiben indult Norbert Hofer, jobboldali politikus. Komoly tanulságai vannak ennek a ténynek és meginogni látszik az európai liberálfasizmus demokratikusnak hazudott intézménye. Világossá vált, hogy a szavazófülkében, ahol nem tudják véleményterrorban tartani az embereket, nagyon sokan a lózungok helyett a józan eszükre hallgatnak. Hiába sulykolják Európa senki által meg nem választott vezetői, hogy a migránsok befogadása jó dolog és azt, hogy az USA a demokráciát védi, ennek egyre kevesebben dőlnek be. Igény van a változásra és Ausztria  is az orbáni pályára állt. Vélhetően, ha Németországba is választások lesznek, Merkel asszony ott szárnyakat kap és repülni fog. A németek pedig talán elérkezhetnek oda, hogy amikor ki akarják a véleményüket mondani, nem zárkóznak be egy szobába és nem veszik ki a mobiljukból az akkumlátort. Igen, mert 2016-ban itt tartunk. Európa meglendült a demokratizmus felé, hiszen a szabadságra és a szabad véleménynyilvánításra mindenkinek igénye van. Ne legyenek azok megbélyegezve, akiknek elege van a muszlim betolakodókból és a terrorizmus importjából. Az elvtelen, agyonfizetett és álhumánus politikusok óriás léptekkel számolják fel mind azt, ami európai. Minden betolakodót könnyes szemmel fogadnak, de saját nemzetük elesettjeinek nyomora hidegen hagyja őket.

Igény van Európában a kultúra megőrzésére, a szabadságjogok gyakorlására és a terror minden formájának felszámolására. Európának elege van abból, hogy az asszimilálódni egyáltalán nem akaró betolakodókhoz igazodjon és elvtelenül hajbókoljon minden erőszakos követelésükre.

Európa ébredezik és a diktatórikus vezetőit, akiket ilyen diktatúra bevezetéséresenki nem hatalmazott fel, egyszerűen lerázza a nyakából!